fvn

God stemning!

Hentet fra Fædrelandsvennen 15.10.2011

KRISTIANSAND: -Det var kjempegøy! utbryter de tre vinnerne av dameklassen i kor.

I dagens Oljestafett, hvor solen tidvis tittet frem, løp Kjersti Fuglerud Sødal, Johanne Røssland Nupen og Lisbeth Jensen Gallefoss fra Sørlandets Sykehus HF 1. inn til seier i en løype dekorert av høstfarget løv. De vant med en tid på 26,51 minutter, og fikk sin revansje etter en knepen andreplass i fjor.

GLADE VINNERE: F.v. Lisbeth Jensen Gallefoss, Kjersti Fuglerud Sødal og Johanne Røssland Nupen vant dame-klassen.

– Dette arrangementet er høstens store happening. Jeg deltok første gang for 23 år siden. Da var løpet langt mindre enn hva det er i dag. Nå favner arrangementet alle, både de som løper for gøy, og de som konkurrerer seriøst, forteller Lisbeth Jensen Gallefoss.

REKKKORDELTAGELSE:

Ved startlinjen til årets Oljestafett i Baneheia stilte hele 294 lag til start. Det betyr rekorddeltakelse for løpet, med 882 deltakere. I fjor deltok 255 lag, og året før avsluttet CB-stafetten sin epoke med 261 deltakende lag. CB-stafetten ble arrangert i 20 år før National Oilwell og Aker Solutions tok over stafettpinnen i fjor.

– For mange blir løpet og den påfølgende banketten en markering på at sesongen er over, selv om det gjenstår et siste løp i Terrengkarusellen, sier arrangørleder fra Aker Solutions, Hans Petter Erichsen.

– Foreløpig har vi hatt kapasitet nok til å romme alle lagene som ønsker å delta. Dersom etterspørselen blir større enn 350 lag må vi vurdere om vi skal utvide stafetten, fortsetter han.

Både Erichsen og hans med-arrangørleder, Siri Eidet, fra National Oilwell er godt fornøyde med dagens arrangement.

STOLTE ARRANGØRER: Arrangørlederne Siri Eidet og Hans Petter Erichsen er godt fornøyde med dagens arrangement.

– Vi er heldige med været i år igjen. Selv om det har vært overskyet store deler av tiden, er temperaturen bedre enn den var i fjor, mener Eidet.
God stemning

Dametrioen er imponerte over stemningen rundt i løypa, og mener den ikke kunne vært bedre.

– Det står folk rundt hvert hjørne og roper frem løperne. De heier på alle som kommer forbi. Det er utrolig flott, skryter Gallefoss.

– Idrettsgleden smitter over på alle som er tilstede. Det er særdeles viktig med tanke på at det er så mange barn som kommer og ser på. Jeg håper at det inspirerer dem til å drive med løping selv når de blir eldre, smiler hun.

kommentarer